امور مالیاتی،حقوقی، ثبتی، اظهارنامه، بین المللی

خدمات مالیاتی،حقوقی، ثبتی، اظهارنامه، بین المللی

امور مالیاتی،حقوقی، ثبتی، اظهارنامه، بین المللی

خدمات مالیاتی،حقوقی، ثبتی، اظهارنامه، بین المللی

نحوه ثبت برند


یکی از نکات مهمی که در مورد ثبت برند باید بدانید، طبقه بندی محصولات است. با دسته بندی فعالیت قوانین خاصی برای طبقات مختلف اعمال می شود و بر این اساس، امر نظارت بر تولیدات، کاری آسان تر خواهد بود.

در ثبت برند، تولیدات مختلف را بر اساس شباهت های خود، در طبقات یکسان قرار می دهند. تعداد این طبقات را می توان بر اساس درخواست موسس شرکت و در صورت داشتن شرایط لازم تغییر داد که این امر هم نیازمند صرف هزینه می باشد.

شما باید بر اساس حدود (45 طبقه) و با توجه به شباهت کالای خود به آنها، طبقه مورد نظر خود را انتخاب کرده و در اظهارنامه ثبت برند مشخص نمایند.

طبقات شامل این موارد هستند:

1. طبقه مواد شیمیایی_ صنعتی_ آزمایشگاهی_ مواد شیمیایی کاربردی در عکاسی_ کشاورزی_ چسب های صنعتی_ نگهدارنده های موادغذایی_ رزین های مصنوعی_ ترکیبات استفاده شده در دباغی_ مواد اطفاء‌ حریق_ موادی که در لحیم کاری و آبکاری به کار می روند و...

نکته:وقتی یک شرکت تولیدی دارای طبقه مواد شیمیایی_ صنعتی است و این نکته را در برند خود ثبت می کند،‌ مابقی شرکت ها حق فعالیت در این زمینه را نخواهند داشت.

2. لاک ها_ رنگ ها_ روغن ها_ مواد ضد زنگ_ چاپگر ها_ صمغ های طبیعی_‌ ورق های نقاشی_ موادی که تثبیت کننده رنگ هستند و... جزء‌ طبقه دوم محسوب می شوند.

3. این طبقه، شامل بیشتر مواد آرایشی و بهداشتی می شود.

4. خدمات نیز در دسته های مختلفی همچون: خدمات ساختمانی_ تعمیرات_ نصب _ خدمات مربوط به بیمه و امور مالی_ پولی قرار می گیرند.

طبقات (34_1) مختص محصولات و کالاها است و (طبقات 45_ 35) مخصوص خدمات هستند.

نکته: هر کدام از این موارد،‌ زیر شاخه های متعددی نیز دارند که ممکن است،‌ فعالیت شما، جزء آن زیر شاخه قرار گیرد.


اظهارنامه مالیاتی چیست؟

درکشورما ، مالیات به دو صورت خوداظهاری یا علی الرأس محاسبه می‌گردد. در روش خوداظهاری شخص حقیقی یا حقوقی خود اعلام می‌ کند که چه مقدار درآمد داشته و چه مقدار باید مالیات پرداخت نماید ، بدون آن که  ‌کارشناسان سازمان امور مالیاتی در محاسبه و دریافت مالیات ، دخالتی داشته باشند. به این منظور، اظهارنامه ‌ای را تحت عنوان اظهارنامه مالیاتی تکمیل کرده که شامل کل درآمدها و کل هزینه و استهلاک و حقوق کارمندان می ‌باشد و پس از کسر معافیت مالیاتی ، مبلغ مالیات سالیانه نیز محاسبه می‌ گردد. در صورت عدم پذیرش اظهارنامه مالیاتی یا عدم ارائه به موقع آن به سازمان امور مالیاتی ، کارشناسان سازمان امور مالیاتی ، به صورت علی الرأس مالیات را محاسبه نموده و به مودی اعلام می‌ نماید و درواقع نظر کارشناس سازمان امور مالیاتی ، ملاک پرداخت مالیات می‌ باشد..



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد